Tatran dál drtí soupeře z top čtyřky! Olomouc si zastřílela v Dobrušce

Úvodní buly duelu FBC - Tatran | foto: FBC ČPP BYSTROŇ GROUP OSTRAVA

Sobotní odpoledne přineslo dva extraligové zápasy. Ostravské FBC čekal těžký souboj s Tatranem a premiéru v nejvyšší soutěži si odbyla Dobruška, která hostila Olomouc.


FBC ČPP Bystroň Group Ostrava - Logisteed Tatran Střešovice 4:5 (0:2, 2:1, 2:2)

Do utkání vstoupil lépe střešovický Tatran, který se v první periodě dostal do dvoubrankového vedení. Nejprve svou bývalou spoluhráčku Elišku Drbalovou překonala Linda Fuchsová, která v 16. minutě otevřela skóre zápasu, a o dvě minuty později se prosadila také Michaela Mechlová. Ta zkušeně proměnila nařízené trestné střílení parádní freestylovou prohazovačkou. Domácí florbalistky se ve druhé třetině trochu probudily a snížily střešovický náskok na 2:3, stále ale ztrácely ve skóre. Dotáhnout jej se ostravským hráčkám nepodařilo ani ve třetí periodě a Střešovice si tak po skalpu Chodova připsaly také ten FBC.

Branky: 22. P. Hudáková, 34. Feiková, 44. Wójcik, 58. Pudišová - 16. Fuchsová, 18. Mechlová, 24. Hermannová, 42. Fuchsová, 56. Želízková. Rozhodčí: Tomáš Humeňanský - Michal Minařík. Vyloučení: 2:0. Využití: 0:2. Diváci: 78. Zásahy brankářek: Eliška Drbalová 12 - Veronika Novotná 12. MATCH CENTER

FBC KAMAT Dobruška - BOHEMSCA FBS Olomouc 1:7 (1:4, 0:0, 0:3)

Olomouc na půdě nováčka extraligy na nic nečekala a hned v osmé minutě se ujala vedení. To sice Dobruška trefou Katky Nádeníkové smazala, ještě do konce první třetiny ale ze své sítě musela lovit další tři míčky. V polovině základní hrací doby měly domácí florbalistky k dispozici trestné střílení, které však neproměnily a jejich šance na srovnání se tak vytrácely. Olomouc si nakonec poměrně zastřílela a došla si pro výhru 7:1. Hattrickem jí k tomu pomohla Lucie Cholinská.

Branky: 9. Nádeníková - 8. Řeháková, 14. Řeháková, 18. Cholinská, 19. Hurníková, 48. Cholinská, 49. Cholinská, 53. Kuchařová. Rozhodčí: Lucie Hejnová - Štěpán Vyskočil. Vyloučení: 2:1. Využití: 0:1. Diváci: 386. Zásahy brankářek: Karolína Špačková 28 - Hana Kuchařová 15. MATCH CENTER

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se