Vysílání zápasů z mládežnických a nižších soutěží přejde na novou platformu

Rozehrávka z buly | Ilustrační foto | foto: Michal Struž/Český florbal

Utkání z mládeže a nižších soutěží, která jsou z velké většiny produkována pomocí automatických kamer, se v průběhu září plně přesunou na platformu jejich provozovatele, společnosti Perinvest Media. Duely tedy nově najdete na webu czechfloorball.tv. Během následujícího víkendu ale budou dostupné ještě na stávající platformě ceskyflorbal.tv.


Změna vysílací platformy pro mládež a seniorské soutěže od Národní ligy a 1. ligy žen níže následuje strategii společnosti Perinvest Media, která společně s partnerskou společností Sportway instaluje a provozuje automatické kamery a vlastní práva pro vysílání utkání těchto soutěží.

Společnost Perinvest Media si s přechodem na vlastní platformu slibuje efektivnější kontrolu jednotlivých zápasů a minimalizaci problémů týkající se nepravidelností ve vysílání, které byly – zvláště na regionálních a dalších turnajích – spojené s drobnými časovými posuny zápasů, díky nimž některé přenosy končily předčasně. Současně by měla být schopna nabídnout i efektivnější prostor pro práci oddílů v administraci platformy.

“Přechod na novou platformu kopíruje původní záměr společnosti Perinvest Media, který byl od začátku koncipován tak, že zápasy mimo elitní soutěže spojené především s AI kamerami, budou vysílány na jejich vlastní platformě. V uplynulé sezoně však ještě technologické nastavení tento scénář neumožňovalo, a tak jsme se dohodli na tom, že vysílání poskytneme prostor na naší platformě ceskyflorbal.tv,” říká ředitel marketingu a komunikace Českého florbalu Roman Urbář.

Během nadcházejícího víkendu již tedy budou moci fanoušci sledovat utkání mládeže a nižších soutěží na nově spuštěné platformě czechfloorball.tv. Na platformě ceskyflorbal.tv bude pro následující víkend k dispozici pouze balíček víkendových zápasů zmíněných soutěží. Měsíční a roční předplatné pro mládež a neelitní soutěže bude možné zakoupit již pouze na nové platformě. Uživatelé a uživatelky se zakoupeným předplatným (roční i měsíční) obdrží e-mailem od společnosti Perinvest Media speciální promokód, pro registraci na nové platformě a „přenesení“ svého předplatného na tuto platformu.

“Víme, že lidé si již zvykli na to, že přenosy z těchto soutěží najdou pod jednou střechou na ceskyflorbal.tv, a proto jsme bojovali za to, aby byly paralelně přístupné i tam, což ale aktuálně neumožňuje technologické nastavení. Vše jsme v posledních týdnech velmi intenzivně řešili, finální rozhodnutí je na straně partnera Perinvest Media. Nyní je nutné poskytnout všem předplatitelům a předplatitelkám prostor na přeregistraci, a proto pro následující víkend budou zápasy dostupné na obou platformách. Bereme to jako test a pokud proběhne bez problémů, budou od příštího týdne všechna mládežnická a neelitní utkání výhradně na czechfloorball.tv,” dodává Urbář.

Na czechfloorball.tv se přesunou pouze mládežnické a neelitní seniorské ligové soutěže. Videoplatforma ceskyflorbal.tv nadále bude nabízet klání z elitních soutěží (Livesport Superliga, ČEZ Extraliga a 1. liga mužů), Poháru Českého florbalu, reprezentační duely, utkání českých týmů v Poháru mistrů a také střetnutí německé Bundesligy mezi Chemnitzem a Weissenfelsem, které se odehraje v rámci výjezdního utkání už tento víkend.

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se