Pardubice přetlačily Bulldogs! Zazářil gólman Blaha

hráči BA SOKOLI Pardubice po výhře nad Bulldogs | foto: Bulldogs Brno

Brněnští Buldoci se představili poprvé od návratu do superligy před vlastním publikem. I přes dobrý výkon a solidní tlak ale nakonec nestačili na zkušenější pardubické Sokoly.


Bulldogs Brno - BA SOKOLI Pardubice 1:3 (1:2, 0:0, 0:1)

Zápas mezi nováčkem nejvyšší mužské soutěže a Pardubicemi byl velmi vyrovnaný. První branka padla v sedmé minutě první třetiny a po pěkné kombinaci se prosadil Martin Obuškevič. Bulldogs se podařilo srovnat skóre v v čase 17:46 po povedené ráně Petra Vaverčáka na zadní tyč.

Jenže vyrovnaný stav trval pouhých 35 vteřin. Na gól z hole pardubického Tomáše Čáslavy, který se prosadil po dorážce z brankoviště, domácí dlouho nemohli najít odpověď, a to zejména díky skvělému výkonu brankáře Oskara Blahy. Ten zlikvidoval řadu velmi dobrých příležitostí. Naděje Brňanů pak srazil nešťastný gól Adama Štylera, jehož přihrávku zpoza branky si srazil do své sítě brankář Koudelka. Bulldogs tlačili a zkusili hru v šesti, ale srovnat se jim nepodařilo. Ze tří vítězných bodů se tak radují hosté.

Branky: 18. Vaverčák - 7. Obuškevič, 19. Čáslava, 57. Štyler. Rozhodčí: Kačer – Vašíček. Vyloučení: 0:0. Využití: 0:0. Diváci: 461. Zásahy brankářů: Koudelka 13 – Blaha 26. | MATCH CENTER | SPORTY TV

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se